Badkamerrenovatie Leuven

Badkamerrenovatie Leuven

Renovatie badkamer van A tot Z

Badkamerrenovatie Leuven? Een grote, kleine, budgetvriendelijke of luxe badkamerrenovatie te Leuven? Alles is mogelijk. Heeft u al een plan voor uw nieuwe badkamer en zoekt u een badkamer installateur in Leuven? Heeft u nog geen plan? Ook dan helpen we u graag verder.

1. Badkamerrenovatie Leuven

Denkt u aan een badkamerrenovatie regio Leuven? Alles begint met een eerste gesprek. Van daaruit gaan we bekijken hoe we jullie idee kunnen omtoveren tot realisatie. Is er al een concreet plan? Zoekt u een architect? Heeft u zelf een idee en zoekt u naar het advies van een ervaren aannemer?

Badkamers
Badkamers

2. Opmetingen en planning

Zaakvoerder Peter Staudt overloopt met u de offerte en planning voor uw badkamerrenovatie & meet uw badkamer op.

Hij is uw enige aanspreekpunt doorheen het project en zorgt voor een strikte opvolging, planning en plaatsing voor uw badkamerrenovatie in Leuven.

3. Afbraakwerken

Allereerst starten we met de afbraakwerken.

Chape, vloeren, tegels, sanitair, leidingen en elektriciteit worden vakkundig uitgebroken en geruimd.

Badkamerrenovatie - werken 2
Badkamers

4. Sanitair & elektriciteit

Nu is het tijd het sanitair en de elektriciteit te voorzien.

Onze loodgieter en elektricien doen het nodige om uw badkamer te voorzien van alle leidingen inzake sanitair en elektriciteit.

5. Plaatsing

Alle chapewerken, metselwerken en de nodige vloer- en tegelwerken worden uitgevoerd. Daarna plaatst de loodgieter de nieuwe sanitaire toestellen en komt de gyprocwerker langs om, indien gewenst, een verlaagd plafond met eventueel ingebouwde spots te plaatsen.

Badkamers
Badkamers

6. Uw badkamerrenovatie te Leuven is klaar

In deze laatste stap wordt uw badkamerrenovatie afgewerkt. Onze schrijnwerker komt langs voor eventuele omkastingen en voor het afkitten van uw sanitair zodat het mooi en waterdicht is afgewerkt.

Daarna komt Peter Staudt bij langs in Leuven om het resultaat met u te overlopen en de badkamer op te leveren.