Badkamerrenovatie Boutersem

Badkamerrenovatie Boutersem?

Renovatie badkamer van A tot Z

Badkamerrenovatie Boutersem? Een grote, kleine, budgetvriendelijke of luxe badkamerrenovatie te Boutersem? Alles is mogelijk. Heeft u al een plan voor uw nieuwe badkamer en zoekt u een badkamer installateur in Boutersem? Heeft u nog geen plan? Ook dan helpen we u graag verder.

1. Badkamerrenovatie Boutersem

Denkt u aan een badkamerrenovatie regio Boutersem? Alles begint met een eerste gesprek. Van daaruit gaan we bekijken hoe we jullie idee kunnen omtoveren tot realisatie. Is er al een concreet plan? Zoekt u een architect? Heeft u zelf een idee en zoekt u naar het advies van een ervaren aannemer?

2. Opmetingen en planning

Zaakvoerder Peter Staudt overloopt met u de offerte en planning voor uw badkamerrenovatie & meet uw badkamer op.

Hij is uw enige aanspreekpunt doorheen het project en zorgt voor een strikte opvolging, planning en plaatsing voor uw badkamerrenovatie in Boutersem.

3. Afbraakwerken

Allereerst starten we met de afbraakwerken.

Chape, vloeren, tegels, sanitair, leidingen en elektriciteit worden vakkundig uitgebroken en geruimd.

4. Sanitair & elektriciteit

Nu is het tijd het sanitair en de elektriciteit te voorzien.

Onze loodgieter en elektricien doen het nodige om uw badkamer te voorzien van alle leidingen inzake sanitair en elektriciteit.

5. Plaatsing

Alle chapewerken, metselwerken en de nodige vloer- en tegelwerken worden uitgevoerd. Daarna plaatst de loodgieter de nieuwe sanitaire toestellen en komt de gyprocwerker langs om, indien gewenst, een verlaagd plafond met eventueel ingebouwde spots te plaatsen.

6. Uw badkamerrenovatie te Boutersem is klaar

In deze laatste stap wordt uw badkamerrenovatie afgewerkt. Onze schrijnwerker komt langs voor eventuele omkastingen en voor het afkitten van uw sanitair zodat het mooi en waterdicht is afgewerkt.

Daarna komt Peter Staudt bij langs in Boutersem om het resultaat met u te overlopen en de badkamer op te leveren.